Een van de meest geboekte dagvoorzitters van Nederland

 

Zoek je een energieke en scherpe dagvoorzitter? Laten we kennis maken. 

Al 15 jaar denk ik constructief, creatief én kritisch mee over succesvolle bijeenkomsten en strategische sessies. Als generalist ben ik op de hoogte van ieder onderwerp en tot achter de komma ingelezen. Ik zet deelnemers op scherp en weet met veel kennis, humor en interactie elke sessie tot een succes te maken. In meerdere jaren was ik de meest geboekte dagvoorzitter van het Sprekershuys.

Als dagvoorzitter denk ik mee over de inhoud, verschillende gespreksvormen en optimale interactie met de deelnemers. Ook de communicatie voor en na je event is enorm belangrijk voor blijvende betrokkenheid en actie achteraf. Brainwaves met de zaal, wordclouds, prioriteren, vragen stellen en stemmen via Slido,  bijzondere verrassingen tijdens het plenaire programma…alles is mogelijk. Zijn sprekers of je collega’s gespannen voor hun onderdeel? Ik neem ruim de tijd om hen te trainen, zodat ze een boeiende presentatie neerzetten. 

Herkenbare stem? Dat kan. Ik was station voice van BNR en werkte daar als presentator (BNR Eyeopeners, Zaken doen Met, BNR Darwin). Wekelijks word ik door het hele land gevraagd vanwege mijn gedegen voorbereiding, kennis en ontspannen stijl.