Dat kan leuker en beter 

Breng jouw presentatie of interview naar een hoger niveau. Door het hele land help ik professionals om hun verhaal met meer zelfvertrouwen, energie en authenticiteit te vertellen. Grote bedrijven, maar ook starters en non-profitorganisaties huren mij in voor een dagdeel om personen of teams ontspannen op scherp te zetten. 


Mediatraining 

Ha leuk, de pers belt! Het is mijn missie om deze zin welgemeend je mond uit te laten rollen. In deze training leer je jezelf te zijn voor de camera's en microfoons, weet je hoe je je boodschap goed voorbereidt en bent je bewust op welke manier de media werken. Als journalist werkte ik voor BNR, Radio 1 en regionale media en interviewde ik honderden mensen. Alle geleerde lessen breng ik bij elkaar in een dagdeel vol inzichten, oefeningen en ontspanning. 

Presentatietraining 

Je hoeft niet over te lopen van zelfvertrouwen om een goede presentatie te geven. Zelfkennis is veel belangrijker. Waar zit jouw drive en aanstekelijke energie op een onderwerp? Welke belemmeringen werp je zelf op? Waarom voel je spanning in een bepaalde setting? Na deze training sta je met minder mentale bagage en meer plezier voor een groep.